Welcome to my site! thanks for visit mine
Husna Create World: nothing lah~

13.8.11

nothing lah~


haishh~  aku pelik betul. kenapa la orang cakap aku ni nak BERCINTA? heyy! ingat aku ni tak sedar ke tahun ni nak SPM? kalau aku ade rapat ngn lelaki pun, sekadar kawan. tak lebih dari tu, okayy? kalau ade pun just perasaan suka yang tak pasti apa akhirnya. lagipun aku sedar diri aku ni siapa. hanya seorang budak sekolah yang bakal menghabiskan alam persekolahan tidak lama lagi. I'm just hoping that something cam change my life either in future or nowadays. something that I cam remember for the rest of my life :') what is it, I don't know

8 oo pengkritik:

farah hanim said...

gud lck spm taw
blaja ajin :D
hehe

Muhammad Muizzuddin said...

Wahahahaaaa

maya anis said...

blajar dulu....bru brcinta k..kasi gmpak spm!

Miss Hafna said...

oraitt sis maya

Mohd Hazwan Hashim said...

heyy !!! jgn bercinta ..SPM kan dekat .. wahaha ..
gud luck yaww!!

Miss Hafna said...

x bercinta pun lah.
thanks for the wish :')

fahmie firas said...

Best entry nie
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

Miss Hafna said...

thanks :)

 
Tempelate Designed by Lettha|Copyright-2011|Protected