Welcome to my site! thanks for visit mine
Husna Create World: kau ingat aku tak berani kah?

29.8.11

kau ingat aku tak berani kah?


okay. kau yang cakap aku tak berani, kan?


so, disebabkan aku memang berani, maka:
ni adalah kesimpulan yang aku dapat melalui blog
MM dan I.M.A.

masing-masing ada perasaanyang sama. tapi disebabkan ada masalah yang memang tak dapat dielakkan, mereka memilih untuk berpisah dan hanya selesa sebagai sahabat. masing-masing memendam perasaan dan hanya diluahkan melalui BLOG POSTING. tol tak?

tapi aku respek kat korang sebab sanggup lepaskan apa yang korang sayang untuk orang lain :')

3 oo pengkritik:

Anonymous said...

Dorg kan sama2x ketua P.R.S,so masing2x ada tugas dan komitmen sendiri,tambahan lagi masalah remaja masa kini..sama sama doakan agar dorg akan okay kembali dan dapat mengejar cita2 dorg

Muiz said...

Yes!!
Sapa atas ni?

Miss Hafna said...

err. betul la tu

 
Tempelate Designed by Lettha|Copyright-2011|Protected