Welcome to my site! thanks for visit mine
Husna Create World: apa sajalah.

22.4.11

apa sajalah.


dah lame x update blog ni. rase cam dah berhabuk lak.
nak cakap pasal ape ye?

aku xtau aku x patut berfikiran macam ni.
sepatut nye aku kne fokus kat study.
aku tahu tu. 
tapi fikiran aku yang x boleh lupe kan die.
walaupun x selalu jumpe.
 aku x rase die tau.
tapi kalau die bukak blog ni,
aku nak mintak maaf sebab suke kat die.
kalau kawan2 die bukak blog ni,
tolong jgn bgtau die.
biar die tau sndiri.
maaf =_='

= Mr. H =

CINTA DALAM HATI  

mungkin ini memang jalan takdirku
mengagumi tanpa di cintai
tak mengapa bagiku asal kau pun bahagia
dalam hidupmu, dalam hidupmu

telah lama kupendam perasaan itu

menunggu hatimu menyambut diriku
tak mengapa bagiku cintaimu pun adalah
bahagia untukku, bahagia untukku

reff:
ku ingin kau tahu diriku di sini menanti dirimu
meski ku tunggu hingga ujung waktuku
dan berharap rasa ini kan abadi untuk selamanya
dan ijinkan aku memeluk dirimu kali ini saja
tuk ucapkan selamat tinggal untuk selamanya
dan biarkan rasa ini bahagia untuk sekejab saja


4 oo pengkritik:

hafiz hafizol said...

tlg update HH nye blog skali.. Muahaha

puteraduyong said...

waaaa...jiwa tgh kacau eh...hehe... :)

little cart00n said...

lagu lara je.. hehe

nachen said...

haha. jiwa serabutt

 
Tempelate Designed by Lettha|Copyright-2011|Protected