Welcome to my site! thanks for visit mine
Husna Create World: kontest blog tercantik

30.1.11

kontest blog tercantik




Hee~ saya di tag olen eqa di http://mylife-eqa.blogspot.com.
first time join contest.
hehe. na try join lah.
contest ni atas anjuran cik NANA kawaii.

Syarat - syaratnya :

1. Kena ade blog . Takde blog tak bole masuk la .
2 .Kena ade blog yang cantik dan bagi nana jatuh cinta pada blog korang !.
3 .Jangan nak main tipu plak yer !.
4 . Warganegara Malaysia .
5 . Kena like page blog ni di FaceBook .
6 . Kena follow blog ini (nak tahu ape info terkini) .
7 . Buat post dengan tajuk Kontest Blog Tercantik n letak gamba kat atas tu skali dengan post .
8 . Tag 4 blogger yang lain .
9 . Terbuka pada lelaki dan pompuan .
10 . Kalau dah siap buat post tu , comment kat sini n bagi link post yang korang da buat pasal Kontest Blog Tercantik ni !.
11 . Hadiah ? Mane bole bagitahu ! Tunggu ..

tag friend:

"DONE!"



2 oo pengkritik:

pak long said...

salam...
moga berjaya hendaknya

nachen said...

thanks =)

 
Tempelate Designed by Lettha|Copyright-2011|Protected